PROFHILO®

Hoito, joka on voittanut on voittanut Euroopan parhaan injektoitavan tuotteen palkinnon Aesthetic Industry Awards -kilpailussa useana vuotena, myös tänä vuonna 2022, on saatavana myös meiltä!

Profhilo on injektoitava hyaluronihappohoito, joka sopii erinomaisesti kasvojen, kaulan ja decolten hoitoon. Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia.

Nopea, helppo hoito ihon ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin sekä jo näkyviin ihon ikääntymismuutoksiin tuomaan kosteutta sekä kimmoisuutta.

Ikäsuositus 35+.

A1572260-E24C-4510-A12B-20692DF8853A.jpeg

 

Tämä vallankumouksellinen injektoitava ihoa uudistava hoito hoitaa ihon alkavaa veltostumista stimuloimalla ihon ikääntymisen seurauksena 4 eri tyyppistä kollageenia sekä elastiinin ja adiposyyttien (rasvojen) kantasoluja.

Sekä korkean että matalan molekyylipainon hyaluronihaposta valmistettu Profhilo pystyy lisäämään ihon kosteutusta ja samalla parantamaan ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta, koska se pystyy käynnistämään myös kollageenin ja elastiinin tuotannon.

Kun ihon täyteaineet keskittyvät antamaan volyymia injektioalueille, PROFHILO® suhteellisen alhainen viskositeetti leviää tasaisesti ja toimii koko kasvoille. 

Hoito parantaa ja palauttaa ihon kiinteyttä sekä muokkaa veltostunutta ihoa.

Huomioithan kuitenkin, että hoidon lopputulokset ei vastaa täyteainehoidon tuloksia.

Hoitoa suositellaan  2 hoitokerran sarjahoitona 4 viikon välein.

Erityinen injektiotekniikka vähentää kipua sekä toipumista.

Hinta 400€/2ml (sis.kasvot)