pexels-chloe-amaya-4079215_edited.jpg

AQUAGOLD® Fine Touch™

 ​AQUAGOLD® Fine Touch™ on kullattu mikrokanavahoito, jossa jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan oma henkilökohtainen coctail.

AQUAGOLD® Fine Touch™on ensimmäinen ja ainoa FDA:n hyväksymä ja CE -merkitty  mikrokanavalaitehoito.

 Tämä korkean teknologian laite antaa noin 1200 - 2000 mikroinjektiota minuutissa.

Hinta alk. 595€

Toimme Suomeen ensimmäisenä maailmallakin suurta suosiota saavuttaneen patentoitudun 

 ​AQUAGOLD® Fine Touch™ hoidon, joka sisältää Skinmedissä mittatilaustyönä valmistettuja hoitococtaileja, jotka sisältävät ryppyjä ehkäiseviä ainesosia, ihon täyteaineita  ja aktiivisia ainesosia, joiden tavoitteena on parantaa ihon laatua, edistää solujen uusiutumista ja antaa välitöntä hehkua, kiinteyttä ja kirkastavaa vaikutusta.

FAQ

Mitä hoitoon sisältyy?


Käymme aina ennen hoitoa sairaanhoitajan konsultaation, jonka tarkoituksena on löytää paras ratkaisu yksilöllisesti mahdollisen iho-ongelman perusteella. Konsultaation jälkeen henkilökohtainen coctail sekoitetaan laitteeseen. Hoito on kivuton ja neulat lävistää hellävaraisesti ihoon, jotta liuos pääsee saumattomasti syvälle ihoon. Neulat sisältävät erityisiä kanavia, joiden avulla ainesosat, kuten pääsevät imeytymään oikealn ihon syvyyteen. Hoito ei aiheuta verenvuotoa ei odoteta, mutta jos iho on hyvin herkkä sitä voi esiintyä. Iholla usein esiintyy ohimenevää punoitusta. Hoito kestää vain 20-30 minuuttia.
Kuinka kauan tulokset kestävät?


Hoidon tulokset ovat välittömät ja paranevat tulevina päivinä, kun iho aineet pääsevät vaikuttamaan, iho näyttää ja tasaisemmalta sekä hienostuneemmalta. Hoito on täydellinen ennen erityistä tapahtumaa. Tulokset ovat yleensä korkeimmillaan 7 päivää hoidon jälkeen, jolloin iho on sileä, pehmeä ja hehkuva. Säännöllisiä hoitoja voidaan suositella, jopa kuukausittain riippuen iho-ongelmista. On tärkeää huomata, että hoidossa käytettyjen ryppyjen ennaltehkäisyyn käytettävät aineet ja täyteaineiden määrä on pienempi, eivätkä tulokset ole samanlaisia kuin käytettäessä näitä tuotteita perinteisellä tavalla. Niitä ei käytetä lihasten rentouttamiseen eikä kasvojen volyymin lisäämiseen. Aquagold fine touch kasvohoito on "beatification-hoito", jonka tarkoituksena on parantaa ihon laatua ja kirkkautta. Tulokset ovat väliaikaisia ​​ja niitä käytetään parantamaan ihoa. Ne, joilla on merkittäviä ihosairauksia, saattavat vaatia enemmän toimenpiteitä muiden hoitomenetelm
Onko hoidossa joitakin riskejä?


Kun hoito tehdään oikein riskit hoidolle ovat minimaaliset. Jokainen Aquagold Fine Touch -laite on kertakäyttöinen ja steriili. 600 mikronin neulojen syvyys ei aiheuta niin paljon ihovaurioita kuin perinteinen ihoneulaus ja mesoterapia, mikä vähentää toipumisaikaa. Neulat ovat ohuempia kuin ihmisen hius, mikä tekee hoidoista lähes kivuttoman. Se toimii erittäin hyvin herkillä ihon alueilla, kuten suun- ja silmänympärysihon ympärillä. Tämä korkean teknologian laite antaa noin 1200 - 2000 mikroinjektiota minuutissa Lääketieteellisistä vasta-aiheista keskustellaan konsultaatiosi aikana sekä harvinaisemmista sivuvaikutuksista, jotka liittyvät ensisijaisesti liuoscocktailin tuotteiden valintaan. Tätä hoitoa ei voi suorittaa raskaana oleville tai imettäville naisille.
Mitä hoito maksaa?


Cocktail-ainesosien valikoima on Skinmedissä loputon. Hoidon hinta valikoituu coctailista mitä hoidossa käytetään. Hoidot alk. 595€.
Miten hoito vaikuttaa ihoon?


Vähentää ihohuokosten ulkonäköä. Pinnallisten arpien tasoittuminen paranee täyteaineen ansiosta. Kirkkaampi ja tasaisempi iho.