B1C671A8-A82E-4DAE-B6FA-70E341FBEC07_1_105_c.jpeg

JUVÉDERM® TÄYTEAINEET

Skinmedissä käytetyt ihon täyteaineet sisältävät luonnossa esiintyviä aineita, joita löytyy ihostamme ja sidekudoksesta luonnostaan. Nämä ihon täyteaineet ovat biologisesti yhteensopivia.

Ihon täyteaineet sitovat paljon vettä ja vaikka ne hajoavat ajan myötä ihoon injekoituina, ne pystyvät säilyttämään tilavuutensa ja muotonsa korkean vesipitoisuutensa ansiosta.

Ihon täyteaineet ovat erittäin monipuolisia ja niitä käytetään useiden ihon alueiden hoitoon.

Vain yksi voi olla ykkönen!

Käytössämme on maailman johtava täyteainemerkki 

JUVÉDERM®, joka on FDA:n hyväksymä sekä CE -merkitty täyteaine. 

Täyteaineet ovat injektoitavia geelejä, joita käytetään kasvojen täyteläisyyden lisäämiseen tai palauttamiseen. Täyteaineiden koostumus vaihtelee, joten eri aineita käytetään kasvojen eri osiin esimerkiksi korostamaan kasvonpiirteitä, luomaan symmetriaa, täyttämään juonteita ja syviä ryppyjä tai korostamaan tiettyjä kasvojen osia, kuten huulia.

Olemme erikoistuneet koko kasvojen täyteainehoitoihin, jossa huomioidaan koko kasvojen muutokset ja puutokset. Koko kasvojen täyteainehoito voidaan jakaa useammalle käynnille näin asiakkaan halutessaan.

Sairaanhoitajan konsultaatio on välttämätön ennen täyteainehoitoa. Annamme konsultaatiokäynnillä  arvion käytettävästä ainemäärästä sekä hoidon kustannusarvion.

Hinta alk. 495€/1ml

6C11D5BC-C58C-4251-8C60-CEB805D61D7F.png

Haluamme auttaa sinua näyttämään nuorekkaammalta ja itsevarmemmalta versiolta.

Luonnollisesti ja hienovaraisesti.

30 ikävuoden jälkeen kasvojen ihon kokonaistilavuus alkaa vähenemään rasvan ja kollageenin häviämisen takia.

7D5B47DB-AA36-4D03-AFEC-78E95F26FE2D.png

Kun täyteainehoito tehdään hyvin ja hyaluronihappoa lisätään sinne mihin anatomisesti sitä tarvitaan eniten tulos voi olla uskomaton! Se voi saada näyttämään sinut vähemmän väsyneeltä, surullisemmalta ja alakuloiselta.

2022_04_27_Skinmed_66465.jpeg

Juvederm täyteaineita on koostumukseltaan neljä erilaista ja kaikkia näitä täyteaineita voidaan yhdistellä kasvojen eri alueille samanaikaisesti.

Teemme täyteainehoitoja vain täysi-ikäisille ja arvioimme silloinkin todellisen hoidon tarpeen.