Laitehoidot 2018-03-11T20:49:02+00:00

Laitehoidot

Skinmedin medikaaliset laitehoidot on usein tarkoitettu ihon ensimmäisiin tai jo olemassa oleviin ikääntymisen merkkeihin. Hoidot ovat tehokkaita ja kohdistuvat ihon pintaan tai syvemmälle ihonalaiskudoksen hoitoon.

Skinmedin laitehoidoilla on tarkoitus kohottaa, kiinteyttää ja hoitaa ihon ryppyjä sekä parantaa ihon rakennetta.

Laitehoitojen tulokset eivät välttämättä näy välittömästi. Hoidot käynnistävät ihon oman kollageenituotannon ja näin olleen tulokset näkyvät pääsääntöisesti vasta viikkojen jopa kuukauden jälkeen hoidosta. Lopulliset tulokset ovat nähtävissä vasta kuukausien jälkeen, etenkin kun kyseessä on sarjahoito, hoitoja suositellaankin usein sarjahoitoina.

Laitehoitojen kuten muidenkin hoitojen hoitovasteet ovat hyvin yksilöllisiä, joillakin hoitojen tulokset ovat hyvinkin näkyviä ja pitkäkestoisia kun taas toisilla ei. Hoitovasteeseen vaikuttavat useat eri tekijät kuten esim. geeniperimä, ihon oma ikääntyminen ja kotihoito.

Laitehoidot eivät poista ihon ikääntymistä vaan vaativat rinnalleen säännöllisiä ylläpitohoitoja.

Perustiedot

Mikroneulaus: InnoPen

Jos et ole kokeillut mikroneulaus-hoitoja aiemmin, nyt on sen aika!

Jos etsit edistyksellistä mikroneulaushoitoa ja tuloksia, niin Innopen – mikroneulauskynä on erinomainen vaihtoehto sinulle – se vie mikroneulauksen yhden askeleen kehityksessä eteenpäin, parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta. Mikroneulauskynän mikroneulat läpäisevät ihon kohtisuoraan ja estävät epätoivottujen ihovaurioiden syntymisen. InnoPenilla pystyy muuttamaan neulan syvyyttä eri ihon kerroksiin hoidon aikana, minkä vuoksi sillä saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Iho näyttää nuoremmalta ja raikkaammalta ja se hyötyy aina mikroneulaus -hoidosta.

InnoPen stimuloi kollageenituotantoa ja auttaa parantamaan ihosi vaurioituneita alueita aiheuttaen mikrokanavia ihoon. Kynän kärki on hyvin pieni, joka mahdollistaa myös herkimpien ja pienimpien kuten silmän –ja huulenympärys alueiden hoidon tehokkaasti.
Hoitomäärät ovat yksilöllisiä mutta, pitkäkestoisimmat ja näkyvämmät hoitotulokset saavutetaan 4-6krt hoitosarjoilla 3-6vkon välein.

Hoito kiinteyttää ihoa ja lisää luonnollisen kollageenin tuotantoa

  • Tasoittaa hentoja ryppyjä
  • Sopii aknearpiin
  • Supistaa ihohuokosia
  • Tasoittaa ihonväriä
  • Auttaa myös hiustenlähtöön
  • Tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä
Iho puhdistetaan ja desinfioidaan ennen hoitoa. Puudutteen käyttö on mahdollista, mutta ei tarpeellista.
Hoitopää, jossa on useahko neula, muodostaa hyvin hienoja mikrokanavia ihon sisään, mikä laukaisee kehon stimuloimaan haavan paranemista. Näin fibroplastit ja kasvutekijät stimuloituvat ja uutta kollageenia sekä elastiinia alkaa muodostua. Ihon hapenottokyky paranee ja eri aineet imeytyvät ihoon tehokkaammin.

Hoitoalueen laajuudesta riippuen hoito kestää noin 20-40min. Puudutteen käyttö lisää hoitoaikaa.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa, olla laikukas, kiristävä ja hieman turvonnut. Iho palautuu normaaliin tilaan 3-5pvn aikana. Suosittelemme kotikäyttöön ihoa korjaavaa ja rauhoittavaa voidetta sekä aurinkosuojan käyttöä.

Kasvot 220€
Lisäalue 80€

Hinnat määräytyvät hoidon aikana. Hinta voi vaihdella hoidettavien alueiden määrän ja tarvittavien hoitomäärien mukaan.

VARAA AIKA