Juvéderm täyteaineet 2018-03-21T16:40:57+00:00

Juvéderm® VYOCROSS täyteaineet

Täyteainehoidot sopivat kaikille niille, jotka kokevat ikääntymisen merkit häiritseviksi! Täyteaineilla voidaan korostaa omia piirteitä sekä tuoda takaisin nuorekkuutta! Juonteet, uurteet, volyymin häviäminen poskilta sekä huulten täyteläistäminen ovat yleisimmät hoitoalueet.

Hoidon vaikutus on yksilöllistä riippuen hoitoalueesta ja sen lähtötilanteesta sekä myös omasta aineenvaihdunnasta. Parhaimmillaan tulos voi kestää jopa 1 – 1,5v.

Skinmedissä käytämme korkeatasoisia Juvedermin täyteaineita.

Juvederm VYCROSS®-sarjan tuotteet valmistetaan Allerganin patentoidun VYCROSS-tekniikan avulla – hyaluronihappomolekyylit on valmistettu luomaan sileämpi ja tehokkaampi täyteaine, joka mahdollistaa hyaluronihapon pitoisuuden pienemmän käytön. Pehmeämpi täyteaine tarkoittaa, että asiakkaat todennäköisesti kokevat vähemmän kipua ja turvotusta hoidon jälkeen, ja tulokset ovat kestäviä ja luonnollisia.

Juvéderm VOLBELLA

Tämä ohuempi täyteaine on tarkoitettu käytettäväksi hienompien ryppyjen ja juonteiden hoitoon kuten huulenympärysihon tai hyvin kevyeen huulien muotoiluun ja kosteuttamiseen. Tuote itse sisältää puudutteen.

Juvéderm VOLIFT

Täyteaine, jota käytetään syvempien ryppyjen hoitoon kuten nasolabiaali- ja marionettijuonteet sekä huuliin palauttamaan tilavuutta. Tuote itse sisältää puudutteen.

Juvéderm VOLUMA

Tätä täyteainetta käytetään palauttamaan tilavuutta kasvoille, esim. poskiin/poskipäihin tai alakasvojen muotoiluun. Tuote itse sisältää puudutteen.

  • Vältä alkoholin käyttöä 24 tuntia ennen hoitoa.
  • Kerro kaikista lääkkeistä sekä luontaistuotteista, joita käytät, mutta varsinkin jos olet äskettäin ottanut aspiriinia, antikoagulanttihoitoa tai Omega kapseleita
  • Emme tee hoitoa, jos sinulla antibioottikuuri
  • Emme hoida asiakkaita, joilla on ollut käytössä  Roaccutane viimeisen 6 kuukauden aikana.
  • Täyteaineita ei suositella käytettäväksi heti välittömästi laserhoidon, syvän kemiallisen kuorinnan tai muun lämpöhoidon jälkeen, joka kohdistuu hoidettavalle alueelle.

Emme tee täyteaine hoitoja:

  • raskaana oleville tai imettäville
  • henkilöille, joilla on yliherkkyys hyaluronihapolle
  • puuduteallergia tai jokin muu vakava allergia, jossa anafylaksian mahdollisuus on suuri
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes
  • Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus

Perustiedot

15min-30min riippuen hoidettavan alueen laajuudesta

Punoitusta, mustelmaa ja turvotusta voi esiintyä pistoskohdassa muutaman päivän, joskus jopa viikon ajan joka ei ole epätavallista.

Hoidon jälkeen vältä turhaa ihon koskettelua hoitopäivänä!

Vältä heti hoidon jälkeen voimakasta fyysistä liikuntaa 48 tunnin ajan sekä voimakkaita lämpötiloja kuten saunaa

Älä käytä meikkiä alueelle 12 tuntia. Coloresciensin mineraalimeikkiä voidaan käyttää välittömästi sen jälkeen.

Vältä äärimmäistä auringonvaloa, UV-valoa, kylmyyttä ja saunaa noin 2 viikon ajan.

1ml 500€

VARAA AIKA