Juvéderm® HYDRATE – Ihon pintaryppyjen hoito

Ihon ensimmäiset rypyt kasvoilla alkavat useimmiten näkyä noin 30 ikävuoden tietämillä. Rypyt muodostuvat kasvojen ilmeiden seurauksena kuten silmänympärysiholla näkyvät naururypyt. Rypyt esiintyvät usein myös niissä kehon osissa, jotka altistuvat eniten auringonvalolle kuten kasvot, kaula, decolte ja kädet. Aurinkosuojan käytön tärkeys korostuu tässä. UV-valo hajottaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä, jotka muodostavat ihon sidekudoksen. Sidekudos sijaitsee ihon pinnalla ja tukee ihoa. Kun tämä kerros alkaa hajota, iho heikkenee ja menettää joustavuuttaan ja iho alkaa rypistyä.

Rypyt ovat luonnollinen osa ikääntymisprosessiamme. Kun ikäännymme ihomme myös ohenee, tulee kuivemmaksi ja joustavuus vähenee. Samalla ihomme luontainen kyky korjata vaurioita  vähenee, lisäksi sen luontainen kyky suojautua vaurioilta heikkenee.

Juvéderm® HYDRATE on osa Juvéderm® tuotesarjaa, joka sisältää hyaluronihappoa (HA) sekä antioksidanttia, mannitolia.

Juvéderm® HYDRATE on suunniteltu parantamaan ihon kosteutta ja kimmoisuutta. Se ei ole täyteaine; sen sijaan se toimii hydraattisena aineena, joka houkuttelee kosteutta ja säilyttää sen ihon sisällä terveellisen hehkun säilyttämiseksi.  Hoito vähentää kuivuutta ja pintakuivuuden tunnetta ja pehmentää hyvin hienoja ryppyjä.

Hoidon tulosten kesto on hyvin yksilöllistä mutta keskimäärin vaikutukset kestävät noin 2-6kk koska tuote injektoidaan aivan ihon pintaan eikä syvälle kuten täyteaineet. Jos iho on hyvin kuiva tai hoitoa haluaa tehostaa, hoito voidaan uusia 2-4vkon päästä.

Hoitoalueet: kasvot, kaula, decolte ja kämmenselät.

  • Vältä alkoholin käyttöä 24 tuntia ennen hoitoa.
  • Kerro kaikista lääkkeistä sekä luontaistuotteista, joita käytät, mutta varsinkin jos olet äskettäin ottanut aspiriinia, antikoagulanttihoitoa tai Omega kapseleita
  • Emme tee hoitoa, jos sinulla antibioottikuuri
  • Emme hoida asiakkaita, joilla on ollut käytössä  Roaccutane viimeisen 6 kuukauden aikana.
  • Täyteaineita ei suositella käytettäväksi heti välittömästi laserhoidon, syvän kemiallisen kuorinnan tai muun lämpöhoidon jälkeen, joka kohdistuu hoidettavalle alueelle.

Emme tee Juvéderm® HYDRATE hoitoja:

  • raskaana oleville tai imettäville henkilöille, joilla on yliherkkyys hyaluronihapolle
  • puuduteallergia tai jokin muu vakava allergia, jossa anafylaksian mahdollisuus on suuri
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes
  • Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus