Esteettiset hoidot

Se ei ole salaisuus!

Että naiset pystyvät tänä päivänä ennaltaehkäisemään, vähentämään ja jopa hoitamaan iän tuomia muutoksia käyttämättä ei-kirurgisia hoitoja.

Nykyajan erilaiset ihonhoidot, kuorinnat, laitehoidot ja injektiot tarjoavat mahdollisuuden turvallisiin hoitoihin lyhyillä toipumisajoilla tehokkain tuloksin. Hoitoihin hakeudutaan yhä nuorempana, jolloin toivomuksena on ihon ikääntymisen ennaltaehkäisy.

Ihonhoidossa ei ole enää ikärajaa vaan esteettisisä hoitoja löytyy kaikille ikäryhmille ja ihotyypeille.

Jo olemassa olevat rypyt, juonteet, pigmenttiläiskät, epätasainen väri, hiustenlähtö ja laajentuneet ihohuokoset jne. voivat olla jo mennyttä aikaa monelle naiselle – ja miehelle.

Ihmiset hakevat tänä päivänä hoidoilta näkyviä tuloksia, jotka ovat aiempaa tehokkaampia ja pitkäkestoisempia. Usein halutaan myös hoitaa ihon eri ongelmia samanaikaisesti pitkäkestoisten hoitosuunnitelmien avulla ja näin hoitoihin sitoudutaan entistä enemmän. Samalla halutaan myös, että ihonhoitotuotteet toimivat hoitojen tukena.

Varmistaakseen parhaat mahdolliset tulokset kuluttajan on tärkeää valita oikea hoito, oikeat tuotteet oikeaan aikaan.  Sekä paras mahdollinen tekijä.

Skinmedissä varmistamme, että hoito on sinulle oikea oikeaan aikaan tehty ja hoidon on tehnyt kokenut alan ammattilainen.