Easy Droxy Complex Peel

Easy Droxy Complex Peel on eri AHA-happojen (glykolihappo, sitruunahappo, maitohappo, kojiinihappo ja salisyylihappo) yhdistetty kuorinta. Easy Droxy Versicolor Peel (medikaalinen luokka I) on pinnallinen kuorinta, joka soveltuu mm.  auringon vaurioittamalle, tupakoitsijan iholle sekä myös erittäin hyvin ihon ikääntymisen hoitoon. Koska Easy Droxy sisältää myös salisyylihappoa sopii se rasvaisen ihon ja akne-ihon hoitoon. Tämä kuorinta antaa iholle raikkaan ilmeen.  Palautumisaika on lyhyt ja aiheuttaa useimmiten vain vähän punoitusta, enintään 24 tuntia.

Easy Droxy -kuorinta sopii sekä miehille että naisille, jotka haluavat hoitaa ihoaan. Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille, jopa tummalle iholle.  Easy Droxy® kuorinassa levitetään geelimäinen aine iholle, joka voi aiheuttaa joskus lievän pistelyn tuntoa. Kun ollaan saavutettu haluttu tulos kuorinta neutraloidaan.  Neutraloiva aine antaa iholle lyhyen lämmöntunteen ja pistelyn. Kun kuorinta on neutraloitunut, tunne häviää. Iho näyttää välittömästi paljon eloisammalta.

Hoitoa suositellaan neljän hoidon sarjana yhden tai kahden viikon välein.

Hoitoa ei tehdä:

  • Jos olet allerginen salisyylihapolle (aspiriini)
  • Iholla on tulehdus / infektiot (myös aktiivinen akne ja aktiivinen herpes)
  • Jos olet raskaana tai imetät
  • Heti kasvojen alueen sokeroinnin tai vahauksen jälkeen
  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • Jos sinulla on rosacea aktiivisessa vaiheessa
  • On suositeltavaa, että käsiteltyä aluetta ei käsitellä laserilla kahden kuukauden aikana hoidon jälkeen.

Aurinkosuojan käyttö on hyvin tärkeää vähintään SPF 30 jopa 4 viikon ajan hoidon jälkeen. Suosittelemme myös, että auringonottoa vältetään heti hoidon jälkeen.