TUOTEOSTOT

Tuoteostoksia sekä lahjakortteja varten tulee sinun varata aika tuoteostosaika www.skinmed.fi - tuoteostos tai sopia ostosaika erikseen sinua hoitavan hoitajan kanssa virallisten aukioloaikojemme puitteissa. 

Koska emme ole Walk-In klinikka emme pysty ottamaan vastaan tuoteostosasiakkaita ilman ajanvarausta.

Jo tuotesarjamme ovat sinulle vieraita ja haluat niistä enemmän tietoa tai haluat hankkia itsellesi tuotteen, suosittelemme aina ennen tuoteostoa konsultaatiota. Itse tuoteostosaika on 15min ja jos emme tunne ihoasi tai sinulla on meikkiä kasvoillasi emme valitettavasti pysty välttämättä antamaan juuri sinun ihollesi oikeita ihonhoitotuotesuosituksia.

Jos tuotesarjamme ovat sinulle entuudestaan jo tuttuja, voit tehdä tilauksia myös postitse. Lisäämme postituskuluihin 10€.

Postitettavia tuotetilauksia varten kaikki tilaukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@skinmed.fi.

Lisää samaan sähköpostiin nimesi ja sukunimesi, osoitetietosi sekä puhelinnumerosi, nämä tiedot tarvitsee posti.

Olemme ottaneet käyttöön MobilePayn, jonka avulla saat tuotteesi entistä nopeammin kotiisi. Kun olemme huomioineet sähköpostisi, kuittaamme sinulle sähköpostilla ja lähetämme sinulle joko laskun sähköpostiisi tai halutessasi voit maksaa MobilePaylla, jolloin saamme tuotteet sinulle postiin jo samana päivänä.

Meillä ei ole käytössä verkkokauppaa josta voisi tilata tuotteet kotiin.

Detoxifying Scrub Mask Bubbles.jpg

Jouluaikana 28.11 - 22.12 toimitamme teille tuotteet sekä lahjakortin halutessanne suoraan kotiovelle. Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulle seuraavin ehdoin.

- toimitamme tuotteet tai lahjakortin kotiin seuraavana arkipäivänä mikäli niiden arvo on 250€.

-toimitamme tuotteet tai lahjakortin kotiin samana arkipäivänä mikäli niiden arvo on yli 500€.

Toimitusaika on arkisin klo 15-20 välillä. Poikkeuksellisesti Ti 6.12 ja Pe 9.12 emme toimita ostoksia kotiin.

Tilaus tulee tehdä sähköpostiosoitteeseen tilaukset@skinmed.fi ennen klo 12.

Laita tilauksen yhteyteen tarkka osoite sekä puhelinnumero mihin voi tarvittaessa soittaa. Maksu tulee tehdä MobilePayllä kun tilaus on vahvistettu meiltä lähettämääsi sähköpostiin.