top of page

Kosmetologimme Riina suosittelee

"Dermaplaning on ainutlaatuinen ihon kuorintamenetelmä, jolla saadaan samalla poistettua kasvojen ei -toivottu velluskarva. Kun kuollut ihosolukko on poistettu, hoitotuotteet imeytyvät paremmin ja meikki levittyy upeasti. Täydellinen hoito pintakuivalle, samealle iholle. Hoito on todella suosittu maailmalla ja nyt iloksemme saamme tarjota sitä myös meillä Skinmedissä. Tervetuloa hoitooni!"

Riina on käynyt dermaplaning koulutuksen ulkomailla ja on Suomen ainoa sertifioitu Dermaplaning Pro hoitaja. 

Skinmed_0375_edited_edited_edited.jpg

Dermaplaning on suosittu hoito maailmalla ja kuuluu myös Skinmedin palveluvalikoimaan.

Hoito syntyi Yhdysvalloissa 1970-luvulla ja on tänä päivänä hyvin suosittu hoito ympäri maailman. Dermaplaning  on turvallinen  koulutetun ihon asiantuntijan tekemänä.

Dermaplaning sopii kaikille ihotyypeille, kaiken ikäisille mutta jos ihosi on erityisen herkkä, keskustele hoitajasi kanssa ennen hoitoa. 

Dermaplaning hoito on ihonkuorinta, jossa ihosta poistetaan ns. yksi ihokerros ja sen kautta saavutetaan iholle kirkkaus. 

Sopii erinomaisesti pintakuivalle, samealle, väsynelle ja pigmentoituneelle iholle. Dermaplaning voi auttaa minimoimaan aknen arpia, hienoja ryppyjä ja sameaa ihoa. Hoito paljastaa sileämmän, kiinteämmän ja terveemmän ihon.

Sopii naisille sekä miehille mutta ei parta-alueelle. Hoito on myös erinomainen raskaana oleville ja imettäville äideille.

Hoito on myös täydellinen hoito poistamaan untumaista velluskarvaa.

Velluskarvojen poisto ei lisää karvan kasvua tai karvan paksuutta, joten voit olla huoleti. 

Äärimmäisen harvoin iholla esiintyy voimakasta punoitusta hoidon jälkeen vaan iho on kaunis ja kuulas välittömästi hoidon jälkeen.

Hoidon yhteyteen voidaan liittää esimerkiksi LED valohoitoa, kevyempiä happohoitoja, jotka saattavat osaltaan aiheuttaa laikikkuutta hoidon jälkeen. Myös kosteuttavat hoidot ovat erinomaisia, jolloin ainesosat pääsevät tehokkaasti imeytymään ihoon.

Hoitoa suositellaan 3 - 4 viikon välein.

Emme tee hoitoa jos sinulla on aktiivinen akne tai rosacea, ihollasi on tulehdus, sinulla on psoriasis tai kasvoillasi on paljon luomia. Roacuttan kuuri alle 6kk on myös este hoidolle. Jos käytössäsi on jokin muu lääkekuuri tai käytössäsi on jokin säännöllinen lääkitys, varmistahan tällöin hoidon sopivuuden edeltävästi hoitajalta.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page