D964DBA7-1D52-4E8C-A6AE-05B62223281E.png

JUVÉDERM®  TÄYTEAINEET

Skinmedissä käytetyt ihon täyteaineet sisältävät luonnossa esiintyviä aineita, joita löytyy ihostamme ja sidekudoksesta lunnostaan. Nämä ihon täyteaineet ovat biologisesti yhteensopivia.

Ihon täyteaineet sitovat paljon vettä ja vaikka ne hajoavat ajan myötä ihoon injekoituina, ne pystyvät säilyttämään tilavuutensa ja muotonsa korkean vesipitoisuutensa ansiosta.

Ihon täyteaineet ovat erittäin monipuolisia ja niitä käytetään useiden ihon alueiden hoitoon.

Huulten täyteainehoito JUVÉDERM® 

  • injektoimalla pieniä määriä täyteainetta huuleen ja sen ympäröivän alueen osiin, on mahdollista antaa huulen täyteläisyyttä huomioiden kuitenkin huulen alkuperäisten huulten koon.

Keskikasvojen täyteainehoito JUVÉDERM® 

  • keskikasvojen täyteainehoidolla voidaan ratkaista useita kasvojen huolenaiheita koska alue on yksi ensimmäisiä jossa näkyy ikääntymisen merkit.

Alakasvojen täyteainehoito JUVÉDERM® 

  • alakasvojen täyteainehoidoilla voidaan parantaa leukalinjaa muotoilemalla kasvojen alaosaa, joka antaa selkeämmän leukalinjan, joka tasapainottaa profiiliasi.

Liquid face-lift JUVÉDERM® 

  •   Liquid face-lift kohotus käsittelee koko kasvojen aluetta ja hoidon tarkoituksena on auttaa torjumaan ja hidastamaan ikääntymisprosessia.

Kyynelurat JUVÉDERM® 

  • Kyyneluran hoito pehmentää kyyneluran pohjaa ja parantaa silmäympärysaluetta. Kyyneluraa voidaan hoitaa myös keskikasvojen täyteainehoidolla.

Ohimot JUVÉDERM® 

  • ikääntyessä ohimot menettävät myös rasvaa mikä voi johtaa ohimon onttoon ulkonäköön. Ohimon täyteainehoidolla voidaan palauttaa alueelle volyymia.

Leuka JUVÉDERM®

  • leuan täyteainehoidoilla voidaan antaa leualle pituutta, leveyttä, kulmikuutta, terävyyttä tai pehmeyttä.

7-Point Shape

  • tämä hienovarainen, nuorentava toimenpide sisältää pienten täyteainemäärien injektiot, jotka on sijoitettu strategisesti kasvojen alueille. Tämä lisää tukea ja antaa volyymia iholle, mikä johtaa kauniisiin tuloksiin. Käyttämällä erityisiä injektiopisteitä  anatomisesti 7-Point Shape tuottaa upeita tuloksia.

VOLITE JUVÉDERM® 
ihon syväkosteuttaja

  • on hoito, joka kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Hoito on erinomainen myös ensimmäisiin ikääntymismuutoksiin koska se sisältää cross-linked -hyaluronihappoa, joka tarjoaa iholle kevyttä boostia. Hoidolla ei kuitenkaan kohoteta eikä täytetä syviä juonteita, kyseessä siis ei ole täyteaine.