19.2.2019 Hyvää uutta vuotta!

Kyllä, se on jälleen se aika vuodesta! Kun lupaamme itsellemme, että tulevana vuotena aloitamme säännöllisen harrastamisen ja liikumme enemmän, syömme paremmin ja annamme aikaa myös itsellemme. Tavallisesti helmikuun loppuun mennessä kuitenkin innostuksemme on jo loppunut ja käymme kuntosalilla enää joka toinen viikko.

Olisi hienoa jos tekisimme lupauksia myös ihonhoidossa!

Saat tässä muutaman vinkin ihonhoitoon, joilla saat jo suuria ja selkeitä muutoksia ihollesi suhteellisen nopeasti ja ihon tulevaisuutta ajatellen.

On hyvin luonnollista odottaa välittömiä tuloksia, kun aloitat uuden ihonhoito-ohjelman. Usein kestää kuitenkin viikkoja tai jopa kuukausia ennen kuin huomaat tuotteiden ja niiden ainesosien vaikutuksen ihollasi. Kaunis, terve iho vaatii jatkuvaa, elinikäistä rutiinia. Älä anna periksi ihonhoito-ohjelmasta, jos et näe odotettuja tuloksia heti, se vie aikaa. Ota muutama askel nyt ja ihosi kiittää sinua myöhemmin.

Ihonpuhdistus on kaiken A ja O. Ja se, että puhdistusaine on sopiva juuri Sinun ihollesi. Pese kasvot tehokkaalla ihonpuhdistusaineella aamuisin ja iltaisin. Hankin silmämeikille aina oma puhdistusaine. Jos voit poistaa silmämeikin kasvoille tarkoitetulla puhdistusaineella, tuote ei ole tarpeeksi tehokas puhdistusaine ihollesi. Vältä meikki/puhdistuspyyhkeitä ja käytä niitä vain äärimmäisissä tapauksissa. Meikkipyyhkeet eivät ole ihonpuhdistajia – ne eivät ole tehokkaita, eivätkä ne puhdista ihohuokosia. Ne jättävät myös puhdistusaineen kemikaaleja ihollesi, jotka voivat ärsyttää ihoasi. Eli jos käytät meikkipyyhkeitä, tulee sinun huuhdella kasvosi käytön jälkeen. Misellivedet eivät myöskään ole ihonpuhdistajia.

Ikääntyessään iho kuivuu nopeammin ja ihon uusiutuminen kestää kauemmin. Pienen lapsen iho uusiutuu noin 14 vrk:ssa kun taas aikuisen ihon uusiutuminen kestää noin 28vrk. On tärkeää kuoria ihoa säännöllisesti, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja käynnistää ihon uudistumisprosessin. Varmista kuitenkin, että käytössäsi on tuote, joka ei vaurioita ihosi luonnollista suojakerrointa vaan vahvistaa enemmänkin sitä. Säännöllisellä kuorinnalla saavutetaan kaunis, hehkuva iho!

Ihanaa ihonhoitoa alkutalveen!