VOLUDERM

Pollogenin VoluDerm tarjoaa tehokkaan ja turvallisen ihoa kiinteyttävän hoidon, joka käyttää hienoja mikro-neuloja samalla kun radiofrekvenssivirta vaikuttaa syvään ihokerrokseen. Mikroneulat stimuloivat kehoa tuottamaan luonnollisesti hyaluronihappoa, uutta kollageenia ja elastiinia.

Ihanteellinen hoito ennaltaehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä tai hoitamaan jo näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Suosittelemme hoitoa 35+ 

Hinta alk. 600€

TRIFRACTIONAL

TriFractional on ‘Best in class" radiofrekvenssihoitokokonaisuus, joka on kliinisesti ja histologisesti testattu, tutkittu ja se tarjoaa merkittäviä tuloksia ihon ikääntymistä vastaan sekä aknearpien hoidossa. 

Verrattuna Voldermiin Trifractional toimii erinomaisesti ihon pinnallisempia ongelmia.

TriFractional radiofrekvenssienergia nuorentaa epidermiksen ulkokerrosta luomalla mikrohaavoja, jotka laukaisevat kehon luonnollisen parantavan mekanismin nopealla toipumisella.

Täydellinen, edistyksellinen ihonhoito sinulle, joka haluat ennaltaehkäistä ihon ikääntymistä parantaa ja hoitaa ihon pinnan laatua. 

Hinta alk. 700€

2U5A9269-1.jpg

FAQ

Mikä on Voluderm?


Voluderm on radiofrekvenssi-mikroneulaushoito, joka edustaa ainutlaatuista, huippuluokan toimintatapaa, joka mahdollistaa tehokkaan, ihoa kiinteyttävän hoidon minimaalisilla tuntemuksilla sekä toipumisajalla. Ultraohuet elektrodit käyttävät radiofrekvenssivirtaa ihon läpäisemiseen, mikä johtaa maksimaaliseen ihovaikutuksen, luonnollisen ihotrauman paranemisprosessin tuottaen luonnollisesti hyaluronihappoa, uutta kollageenia ja elastiinia. Tuloksena on merkittävä ihon volyymi, ihon kiinteytminen, ryppyjen pehmeneminen ja ihon nuorentaminen.
Tarvitaanko hoidossa puudutetta?


Voluderm hoidossa emme käytä puuduteainetta koska hoito ei sitä vaadi.
Mitä tulee huomioida ennen hoitoa?


Sinun tulee olla perusterve ja vähintään etäkonsultaatio ennen hoitoa on suositeltavaa. Toipumiseen tulee varata muutamia päiviä sekä sinulla tulee olla hoidon jälkeen käytettävissäsi tehokasta ihon kosteuttajaa. Aurinkosuojan SPF30 käyttö 2 tunnin välein on välttämätöntä hoidon jälkeen, etenkin kevät ja kesäaikana.
Kuinka monta hoitoa tarvitaan?


Hoitojen määrät molemmissa hoidoissa vaihtelee kuten kaikissa muissakin ja mitä odotetaan ja toivotaan hoidon tuloksilta. Kun hoidamme jo ikääntymisen merkkejä, hoitoa suositellaan 1-3 kertaa 2-4 viikon välein. Ennaltaehkäisevästi ihon ikääntymisen hoidossa voi joskus riittää yksi hoitokerta/vuosi. Jos ikääntyminen on jo edennyt pidemmälle, hoitoa voidaan suositella jopa 4-6 kertaa 2-4viikon välein. Tarkemmat hoitosuositukset annamme aina sairaanhoitajan konsultaation yhtyeydessä.
Mitkä on hoitojen toipumisaika?


Molemmissa hoidoissa, Voluderm ja Trifractional, kannattaa toipumiseen varata muutamia päiviä. Heti hoidon jälkeen iholla on usein voimakas punoitus, joka kuitenkin tasoittuu useimmiten muutamien tuntien kohdalla. Usein 2-3 vrk kohdalla iholla usein tuntuu kuivuutta sekä karheutta ja iho voi tuntua hieman "hiekkapaperilta". Tämä on normaali hoidon jälkeinen reaktio koska iho lähtee uudistumaan. Tärkeää on, että kosteutat ihoa runsaasti ensimmäisten vuorokausien jälkeen. Aurinkosuojan käyttö on erittäin suositeltavaa hoitojen jälkeen.
Mikä on Trifractional)


Trifraktional toimii verrattuna Voludermiin ihon pintaa hoitavammin. Se on tehokkaampi hoito mm. aknearpiin tai ihon pinnallisiin ryppyihin juonteisiin. Trifractional myös kiinteyttää ihoa. Hoitomekanismi on sama mutta hoitopää on erilainen kuin Voludermissa.