Sairaanhoitaja Anne Tuovinen

Anne on työskennellyt jo melkein vuosikymmenen dermatologien ja plastiikkakirurgien kanssa yhteistyössä, viime vuosina myös kansainvälisesti tunnettujen alan huippuosaajien kanssa.
Tätä kautta hän on saanut tietoa ja sellaista ymmärrystä ihosta, jota esteettisessä ihon ja kauneudenhoidossa voidaan käyttää esim. erilaiset injektiohoidot ja kuorinnat.

Esteettinen ihonhoito vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja tietoa alan uusimmista trendeistä ja muutoksista. Tätä ammattitaitoa hän pitää yllä kouluttautumalla Suomessa sekä kansainvälisissä alan koulutuksissa.

Annella on selkeä näkemys hoitoyhdistelmien vaikutuksista ihon hyvinvointiin ja näin hän kykenee räätälöimään jokaiselle oman hoitosuunnitelmansa. Tärkeimpänä asiana on ylläpitää ja vaalia jokaisen omaa luonnollista kauneutta, korostaa omia henkilökohtaisia piirteitä niin etteivät ne muuta liikaa ulkonäköä, hoitaa ihoa terveemmäksi ja opastaa parempaan ihonhoitoon. Annen erityisosaamista on injektiohoidot ja muut neulaushoidot kuten esim. mikroneulaus ja mesoterapia.

Anne on Skinmed Oy:n perustaja ja omistaja. Esteettisen ihon-ja kauneudenhoidon työn lisäksi Anne toimii myös Allergan Medical Academyn Juvederm – injektiokouluttajana Suomessa.

Hänen intohimonaan on tehdä kaikkein edistyksellisintä ihonhoitoa Suomessa ja tarjota parasta mahdollista esteettistä ihonhoitoa.

Ansioluettelo

KOULUTUS

Sairaanhoitaja-terveydenhoitaja -tutkinto 1994, Turun terveydenhuolto-oppilaitos

Kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi 2005

Kasvatustieteiden perusopintoja (10 op)

Allergan Medical Academy Suomen injektiokouluttaja

TYÖKOKEMUS

Helsingin kaupungin terveysvirasto, 1997-2009
Haikon kartano, 2004-2008
Sairaala Siluetti, 2010-2011
Ihoakatemia, 2012-2014
Skinmed, 2015-
Skinmed Oy, 1.12.2016

ESTEETTISET KOULUTUKSET

JÄSENYYDET

Suomen Sairaanhoitajaliiton jäsen

Suomen Yrittäjien jäsen