Anne on työskennellyt jo melkein vuosikymmenen dermatologien ja plastiikkakirurgien kanssa yhteistyössä, viime vuosina myös kansainvälisesti tunnettujen alan huippuosaajien kanssa.
Esteettinen ihonhoito vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja tietoa alan uusimmista trendeistä ja muutoksista. Tätä ammattitaitoa hän pitää yllä kouluttautumalla Suomessa sekä kansainvälisissä alan koulutuksissa.

Annella on selkeä näkemys hoitoyhdistelmien vaikutuksista ihon hyvinvointiin ja näin hän kykenee räätälöimään jokaiselle oman hoitosuunnitelmansa. Tärkeimpänä asiana on ylläpitää ja vaalia jokaisen omaa luonnollista kauneutta, korostaa omia henkilökohtaisia piirteitä niin etteivät ne muuta liikaa ulkonäköä, hoitaa ihoa terveemmäksi ja opastaa parempaan ihonhoitoon. Annen erityisosaamista on injektiohoidot ja muut neulaushoidot kuten esim. mikroneulaus ja mesoterapia. Anne on Skinmed Oy:n perustaja ja omistaja. Esteettisen ihon-ja kauneudenhoidon työn lisäksi Anne toimii myös Allergan Medical Academyn Juvederm – injektiokouluttajana Suomessa.

Hänen intohimonaan on tehdä kaikkein edistyksellisintä ihonhoitoa Suomessa ja tarjota parasta mahdollista esteettistä ihonhoitoa.

CV

Elina on esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja. Elina oli luonnollinen valinta Skinmedin tiimiin. Työskentelimme aikanaan kollegoina rintarinnan lähes vuotta sitten ja taas on tullut sen aika. Ideologiamme esteettiseen alaan on sama – kädenjälkeä siivittää tarkkuus, luonnollisuus ja ajan uusimmat tuulet. Hoitosuositukset ja –ratkaisut perustuvat tutkittuun tietoon ja säännölliseen kouluttautumiseen niin Suomessa kuin maailmallakin. Ollessamme eri toimipisteissä olemme turvautuneet toistemme tieto-taitoon ja kokemukseen, parasta on nyt peilata asioita yhdessä lähempinä kollegoina samassa toimipisteessä.

Elinan erityisosaaminen on kemialliset kuorinnat, neulaushoidot kuten mikroneulaus ja mesoterapia, sekä injektiohoidot. Kansainvälinen jatkuva kouluttautuminen on ensiarvoisen tärkeää ja Elina osallistuukin useita kertoja vuodessa kongresseihin ja koulutuksiin. Jokaiselle asiakkaalle luodaan oma hoitosuunnitelma ja ennen jokaista hoitoa arvioidaan kokonaisuus ennen hoidon suoritusta. Elinan ajatus on korostaa jokaisen parhaita puolia ja tuoda ihoon kuulas säihke.

CV

Emmi on myös terveydenhuollon ammattilainen ja toimii Skinmedin asiakaspalvelussa sekä vastaa mm. tuotemyynnistä ja tilauksista. Jatkuva kouluttautuminen on myös asiakaspalvelussa ensiarvoisen tärkeää ja Emmi osallistuu myös kongresseihin ja maahantuojien järjestämiin koulutuksiin.  Emmi on kaksikielinen ja opiskelee Helsingin Yliopistossa valtio-oppia.

317FB058-8D7B-423F-85FD-18F56BBB95A1.jpe