Ajankohtaista2019-01-13T12:21:52+00:00

Ajankohtaista

KASVUTEKIJÄT

Etsitkö tuotteista ainesosia, jotka voivat vaikuttaa ikääntymiseen? Useat ihon asiantuntijat vannovat tuotteisiin, jotka sisältävät retinolia, antioksidantteja, hyaluronihappoa ja peptidejä. Mutta on olemassa uusi ainesosa, joka on hiljattain tullut markkinoille nimittäin, kasvutekijät.

Mitä kasvutekijät ovat?

Kasvutekijät ovat proteiiniryhmiä, jotka esiintyvät luonnollisesti kehossamme. Niitä voidaan tuottaa kaikentyyppisillä soluilla ja ne ovat vastuussa elintärkeiden solutoimintojen, kuten solujen lisääntymisen ja käynnistämisen säätämisestä. Yksinkertaisesti sanottuna kasvutekijät voivat ohjata solujasi toistamaan, korjaamaan ja nuorentamaan.

Miten kasvutekijät hyödyttävät ihoa?

Ihon ikääntymisen torjunnassa kasvutekijät ovat todellisia joka paikan tehopakkauksia!

20 ikävuoden loppupuolella ihon kasvutekijöiden luonnollinen tuotanto alkaa laskea, mikä vähitellen alkaa luomaan pohjaa rypyille, ihon veltostumiselle ja ihon ohenemiselle.

Kasvutekijötä lisätään paikallisesti ihoon stimuloimaan  kuitujen proteiinien, kuten kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihon paksuuden ja rakenteen parantamiseksi. Kollageenin tuotannon tehostaminen parantaa myös ihon luonnollista kykyä uusiutua ja kosteutua.

Vaikka kasvutekijät ovat yksi ihon nuorentamiseen parhaiten vaikuttavista aineista perusasioiden tulee kuitenkin olla kunnossa; puhdistus, kuorinta ja aurinkosuoja. 

AQ Skin Solutions tuotesarja tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden tehokkaimmat kasvutekijätuotteet!