ESITTELY

Anne 3.jpg

Anne on työskennellyt jo melkein vuosikymmenen dermatologien ja plastiikkakirurgien kanssa yhteistyössä, viime vuosina myös kansainvälisesti tunnettujen alan huippuosaajien kanssa.
Esteettinen ihonhoito vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja tietoa alan uusimmista trendeistä ja muutoksista. Tätä ammattitaitoa hän pitää yllä kouluttautumalla Suomessa sekä kansainvälisissä alan koulutuksissa.

Annella on selkeä näkemys hoitoyhdistelmien vaikutuksista ihon hyvinvointiin ja näin hän kykenee räätälöimään jokaiselle oman hoitosuunnitelmansa. Tärkeimpänä asiana on ylläpitää ja vaalia jokaisen omaa luonnollista kauneutta, korostaa omia henkilökohtaisia piirteitä niin etteivät ne muuta liikaa ulkonäköä, hoitaa ihoa terveemmäksi ja opastaa parempaan ihonhoitoon. Annen erityisosaamista on injektiohoidot ja muut neulaushoidot kuten esim. mikroneulaus ja mesoterapia.

 

Anne on Skinmed Oy:n perustaja ja omistaja.

Esteettisen ihon-ja kauneudenhoidon työn lisäksi Anne toimii myös Allergan Medical Academyn Juvederm – injektiokouluttajana Suomessa.

Hänen intohimonaan on tehdä kaikkein edistyksellisintä ihonhoitoa Suomessa ja tarjota parasta mahdollista esteettistä ihonhoitoa.

Työkokemus

2015-

Skinmed Helsinki

2011 - 2014

Ihoakatemia

2010-2011

Sairaala Siluetti

2004 - 2008

Haikon kartano

1997 - 2009

Helsingin kaupunki

Medikaaliset ja esteettiset ihonhoidot, injektiohoidot

Medikaaliset ja esteettiset ihonhoidot, injektiohoidot

Medikaaliset ja esteettiset ihonhoidot, injektiohoidot

Kosmetologiset perusihonhoidot

Terveydenhoitaja, äitiys-ja lastenneuvola, avosairaanhoito. 

Yhteystiedot

045 66 77 407

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram