Acerca de

pexels-karolina-grabowska-4194857.jpg

LYMFAHOITO

Me Skinmedissä uskomme, että ihmisen ihon hyvinvointiin vaikuttavat useat eri tekijät. Joitakin tekijöitä emme voi nähdä silmin ja usein ne tekijät ovat usein syvällä kehossamme. Ja siksi sinun tarvitsee vain pitää itsestäsi parempaa huolta. 

Elimistössämme on lymfajärjestelmä, joka kuljettaa ravinteita ja "jätemateriaalia" kehon kudosten ja veren välillä. Kun turvotusta aiheuttava imunestejärjestelmä on tukossa, se voi näkyä myös ihollasi kuten muuallakin kehossasi. 

Lymfahoito auttaa imusolmukkeiden nestettä liikkumaan kehossasi ja edistää näin imunesteen eli lymfanesteen "myrkkyjä" ja kuona-aineita poistumaan elimistöstäsi.

Lymfahoito on erittäin  hellävarainen hoito, joka mahdollistaa siis kehon luonnollisen detox puhdistuksen poistamalla kuona-aineita sekä muita haitallisia aineita kudoksista.

Lymfahoito vähentää tulehdusta sekä ihon punoitusta ja siksi hoitoa käytetään erityisesti aknen/hormonaalisen aknen hoidossa tukemaan ihon hyvinvointia. Hoidolla voidaan saavuttaa selkeitä muutoksia myös ihotukkeumien ehkäisemisessä. Hoito myös avaa imusuonistoa ja hoidosta on moni saanut apua mm. silmien alla olevaan turvotukseen.

Lymfahoito sopii myös erinomaisesti ennen ja jälkeen kasvojen erilaisten leikkaustoimenpiteiden jälkeen stimuloimaan elimistön nestekiertoa ja edistämään toipumista sekä vähentämään toimenpiteiden jälkeistä turvotusta.

Hoitoa suositellaan sarjahoitona.

alk. hinta 50€/hoitokerta 

Hoidon yhteyteen voi varata lisäpalveluna myös LED valohoidon.