top of page
67xCgip4.jpeg

3-in-1 SUPER FACIAL

Kasvojen nuorentava hoitomme ovat kliinisesti todistettu ja sopii kaikille ihotyypeille.

Tämä on optimaalinen ihonhoitotoimenpide, joka voidaan ottaa käyttöön asiakkailla, jotka etsivät ei-invasiivisia, turvallisia ja tehokkaita nuorentamishoitoja ilman siihen liittyviä toipumisaikoja  toimenpiteen jälkeen.

Oxygeneo-teknologia käynnistää luonnollisen hapetusprosessin sisältäpäin, mikä johtaa sileämpään ja eloisempaan ihoon.

OxyGeneo on täysin uusi kasvojenhoitokonsepti, joka hyödyntää kehon omia luonnollisia mekanismeja elvyttääkseen ihoa ja tasapainottaakseen ihoa.

GeneO+on ihonhoitoon suunniteltu hoitolaite, jossa on yhdistettynä Pollogenin patentoitu OxyGeneo™-teknologia sekä TriPollar RF -teknologia. Yhdistelmänä TriPollar RF ja OxyGeneo OxyPod parantavat ihon kuntoa epidermiksessä ja dermiksessä asti tuoden pitkäkestoisia hoitotuloksia. 

 

YKSIN TAI YHDESSÄ OxyGeneo™ & TriPollar® RF -yhdistelmähoidolla vieläkin paremmat tulokset!

Yhdistelmähoito herättää ja elvyttää ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja samalla ravitsee, kosteuttaa ja hapettaa kudosta. Lisäksi iho kiinteytyy. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta sarjahoidolla tehostetaan vaikutusten tehoa ja kestävyyttä.TriPollar RF ja OxyGeneo yhdessä parantavat ihon pintakerrosten laatua pitkäkestoisesti.

​Valjastamalla luonnollisia happimolekyylejä sisältäpäin, laukaisemalla Bohr-ilmiön, iho hapettuu ja virkistyy. Hapen lisääntyminen ihon pinnalla edistää nuoremman ja terveemmän näköistä ihoa, lisää verenkiertoa ja luonnollisia aineenvaihduntaprosesseja. Ihon kohonneiden happipitoisuuksien lisäksi Oxygeneo kuorii hellävaraisesti ihon pintaa ja tehoaineita tuodaan erilaisten ihosairauksien hoitoon. Hoidot saavat aikaan sileämmän ja elvytetyn ihon välittömillä ja pitkäaikaisilla vaikutuksilla.

OxyGeneo -hoito sopii 35+ perusterveelle, joka haluaa pitää huolta ihon hyvinvoinnista.

Hoito sopii kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille.

Iho on kaunis heti hoidon jälkeen ja voit jatkaa päivärutiinejasi normaalisti.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Emme suosittele hoitoa jos ihosi on erityisen herkkä. Jos sinulla on käytössäsi joku lääkekuuri niin muistathan mainita siitä hoitajalle.

Puhelin

045 6677407

E-mail 

Seuraa

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page